Segerfest för Stall Örebro

Nära 500 delägare firade segern i Rikstravet team SHL

I helgen hölls segerfesten för Stall Örebro som tog hem Rikstravet team SHL 2017. På plats fanns nästan 500 delägare och alla verkar ha haft en härlig kväll. Bakom arrangemanget stod bland annat Susanne Larsson, marknadsassisten på Örebrotravet, och vi passade på att byta några ord med henne såhär några dagar efteråt.

Hallå Susanne, hur var det att arrangera en segerfest?
– STORT, men samtidigt otroligt roligt att vi fick så många anmälningar. Vi blev faktiskt tvungna att flytta festen till Conventum Congressen i Örebro för att så många ville komma. Vi har lagt ner många timmars jobb på planering och sådant, men i slutänden blev det helt klart en superrolig segerfest tillsammans med vinnarna i Stall Örebro.

Hur var din känsla inför arrangemanget?
– Så oerhört spännande och roligt, visst kan jag erkänna att jag var en aning nervös inför den stora festen, men allt blev precis som vi planerat.

Vad tyckte gästerna?

– Under kvällen var stämningen på topp och vi fick mycket beröm för att det var en trevlig, välplanerad fest och det är min känsla att gästerna var nöjda. Vi hade många långväga gäster, från Helsingborg i Söder till Vattrång norr om Hudiksvall. Under kvällen hade vi utlottningar av hederspriserna som hästarna vunnit, vi såg några av loppen tillsammans på storbildsskärmen och vi intervjuade Juhani och Micke om både tiden i tävlingen och om framtiden då det nu är 105 andelsägare kvar i hästarna. Och så åt vi god mat och blev underhållna kvällen lång.

Vilka artister hade ni på plats?
– Vi rivstartade med underbara Peter Flack (uppe till vänster), som för övrigt var och är en andelsägare. Peter fick oss alla att skratta högt. Senare på kvällen hade vi artisten Erik Linder (nere till vänster), känd från Talang, Melodifestivalen, Digiloo. Han körde allt från Ted Gärdestad till Abba och Elvis, en mycket uppskattad entertainer. Som konferencier hade vi vår egen Håkan "Lillis" Olsson som skötte sin uppgift exemplariskt.

Vilket är bästa minnet från festen?
– Oj, hela festen! Men om jag måste säga något så blir det alla glada Stall Örebro-vinnare som tagit sig till segerfesten och det citat som jag bär med mig är nog "Vi har haft så roligt i Rikstravets Stall Örebro och det är första gången jag tjänat på att vara hästägare…" Och så tar jag med mig glädjen i att ha mina underbara kollegor som stöttat och ställt upp under såväl förberedelserna som under hela festen!

Tomas Klasson
tomas.klasson@travsport.se

Senast uppdaterad 2017-09-12. kundtjanst@travsport.se


Fler nyheter:Små förändringar i betäckningssifforna 2017

2017-09-19 13:00

Båth historisk med fem finalister i Kriteriet

2017-09-18 11:16

Lindbergs veckobrev, vecka 37

2017-09-17 21:21
Till nyhetsarkivet