How to breed a champion II

Repris på uppskattat avelsseminarium – dags att boka din plats

28-29 oktober, i samband med Breeders' Crown-semifinalerna på Solvalla, är det åter dags för avelsseminariet How to breed a champion. Seminariet arrangeras i samarbete med Avelsföreningen för Svenska Varmblodiga Travhästen (ASVT) och på programmet finns flera spännande föreläsare. Sista anmälningsdag är 25 september.

För ett par år sedan hölls första upplagan av How to breed a champion och nu är det åter dags att samla landets avelsintresserade för föreläsningar och seminarier. På agendan finns exempelvis föreläsningar med utländska gäster som Antonio Carraetto, mannen bakom Kronos-hästarna, Pierre Pilarski som äger Bold Eagle och amerikanske Steve Stewart som bland annat är manager på Hunterton Farm & Sales Agency . Bland de svenska föreläsarna syns Staffan Philipsson och Åsa Viklund.

Samtidigt som seminariet hålls höstens avelsvärdering för varmblodiga hingstar och de offentliga omdömena med slutpresentation av de deltagande hingstarna kommer att genomföras som en del i seminarieprogrammet. I samband med det kommer också avelsvärderingsnämnden att finnas tillgänglig för information och frågor.

Mer information om schemat och anmälan finns på asvt.se, länk finns i rutan till höger. Sista anmälningsdag är måndag 25 september. 

Therese Bornfalk Berglund
therese.berglund@travsport.se

Senast uppdaterad 2017-09-14. kundtjanst@travsport.se


Fler nyheter:Grand Prix de l'UET lottat

2017-09-23 09:27

Deltagarna klara till EM för 3- och 5-åringar

2017-09-22 10:45

Små förändringar i betäckningssifforna för varmblod

2017-09-19 13:00
Till nyhetsarkivet