Pepparkakstravare på Friends Arena

Succé för Pepparkakstravarna på Friends

Helgens Sweden International Horse Show bjöd inte bara på fantastiska dressyr- och hopptävlingar utan även shownummer av alla de slag. Under fredag, lördag och söndag kväll samt under barnmatinén på lördagseftermiddagen var det julavslutningar signerade Owe Sandström. I denna show deltog ponnytravare från Örebro/Linde travskola som pepparkakstravare tillsammans med kuskar från olika travbanor i landet.

 Det har minst sagt varit fullt ös på Sweden International Horse Show på Friends Arena denna helg. I fredags drog det igång för ponnytravarna med en julavslutning tillsammans med kuskar från Romme. Alla var spända och förväntansfulla över att få vara med. Tillsammans med drygt 100 hästar och 300 människor genomfördes den första showen i sann Disney-anda. Askungen, Lady & Lufsen, Lilla Sjöjungfrun och Snövit tillsammans med sina sju små dvärgar var några som tog plats under inne på arenan.

Liknande upplägg var det även under lördagens julavslutningar då kuskar från Örebro/Linde och Jägersro var med och deltog, likaså under söndagen med kuskarna från Sundbyholm. Det blev magiska shower och hästarna tillsammans med kuskarna genomförde dem på bästa möjliga sätt. En häftig upplevelse som man sent kommer glömma. Projektledare, Anna Engström Frick, som sammanordnat det hela är mer än nöjd och tacksam över helgen.

– Det har varit mycket att fixa inför denna helg och jag är otroligt tacksam över att allt har fungerat som det skulle. Utan alla som varit med och deltagit under helgen hade detta inte varit möjligt och det har varit en rolig och fartfylld upplevelse. Det är häftigt hur så många hästar och människor kan vara samlade på en så liten yta och fortfarande hålla sig lugna och glada som de gjorde denna helg. Helt fantastiskt, sammanfattar hon.

Therese Bornfalk Berglund
therese.berglund@travsport.se

Senast uppdaterad 2017-12-05. kundtjanst@travsport.se


Fler nyheter:Gymnasieturnén fortsätter 2018

2017-12-15 09:30

Tack till Solvallas funktionärer – och till alla andra som bidragit!

2017-12-14 15:23

Förslag om sammanslagning Sverige och Danmark

2017-12-13 16:00
Till nyhetsarkivet