Vägen till vinnarcirkeln

Vägen till vinnarcirkeln

Vägen till vinnarcirkeln. Så heter travets nya program i TV4 på fredagarna där tittarna tävlar om en VIP-upplevelse på en travbana tillsammans med en V75-häst. Dansaren Cecilia Ehrling och musikern Behrang Miri från Stjärnkusken leder programmet

Kompisar, syskon, par – specialintresserade som noviser – har setts glada och segerrusiga på landets stallbackar och hästgårdar under åren i satsningen Hästen är din. Nu ändras konceptet till att bli ett program med mera livekänsla. I det nya programmet Vägen till vinnarcirkeln utspelas hela alltet på travbanorna. Festen hålls på banan som står värd för veckans V75-omgång.

Mera livekänsla på plats där det händer alltså. En sak är emellertid sig lik. Vinnaren får följa sin tilldelade häst – förhoppningsvis ända till vinnarcirkeln. Som hästägare för en dag får man tio procent av det hästen springer in i loppet. Programledare är dansaren Cecilia Ehrling och artisten Behrang Miri. En duo med nyvunnen rutin från travet genom sin medverkan i Stjärnkusken.

Programmet hade urpremiär fredag den 12 maj 2017 och sänds, under säsong, varje fredag klockan 17.50 i TV4.
 

Är du nyfiken på hästägande?

Skulle du vilja veta mer om hur det är och hur man gör för att bli hästägare? Följ länken "Jag vill äga travhäst" i rutan uppe till höger. Eller kika in på länken med kontaktuppgifter till våra hästägaransvariga som kan svara på dina frågor om hästägande.

Senast uppdaterad 2017-09-07. kundtjanst@travsport.se


Fler nyheter:Gymnasieturnén fortsätter 2018

2017-12-15 09:30

Tack till Solvallas funktionärer – och till alla andra som bidragit!

2017-12-14 15:23

Förslag om sammanslagning Sverige och Danmark

2017-12-13 16:00
Till nyhetsarkivet