Development Lead

Måndag morgon. Du hör hästarna gnägga medan du öppnar dörren till Hästsportens hus. Solen skiner trots att det är mitten av november. Detta kommer bli en bra dag. Upp på hästen, idag börjar första dagen som Development Lead på Svensk Travsport


Du öppnar dörren till kontoret och möts av glada hälsningar från dina kollegor vid kaffemaskinen. Tillsammans med dem får du chansen att vara med och bygga upp världsledande IT inom hästsport. Tillsammans med ditt team arbetar ni med att leverera sportdata i realtid till våra kunder och med vår responsiva hemsida; sportappen. Vid lunchtid frågar John dig om hur du tycker att ni ska förbättra leveransen av sportdatan. Redan från dag 1 får du vara med och påverka de tekniska besluten, det känns lovande. Det är precis som det utlovades när du sökte jobbet, att du skulle få stora möjligheter att påverka vägen framåt i tekniska val.

Tjänsten fångade ditt intresse då du kände dig redo att ta nästa steg inom Node.js utveckling. Att ansvara över det tekniska är något som du längtat efter sen du började intressera dig för kodningen. Eftersom du inte har velat lämna hands-on kodandet helt bakom dig känns detta som en perfekt kombination, då du kommer arbeta både hands-on och som tekniskt ansvarig. Din sociala, ödmjuka och orädda personlighet passar in perfekt eftersom du kommer leda utvecklingsarbetet för teamet, där det är viktigt att vara lyhörd och samtidigt kunna ta svåra beslut. 

Låter detta som en perfekt första dag på nya jobbet? I så fall ser vi gärna att du har erfarenhet av:

- Utveckling i Node.js
- En coachande/ledande roll
- Agila arbetsmetoder
- DevOps
- Mikrotjänster

Det är även ett plus om du har jobbat med

 - Kubernetes och Docker
- Utveckling i React
- Google Cloud
- Remote team

Eftersom rollen innebär regelbunden kontakt med både team remote och verksamheten i Sverige är det ett måste att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Här får du chansen att kliva in i en stabil organisation som funnits länge, samt möjlighet att bygga en IT-avdelning nästintill från grunden. Är du intresserad av hästsport är detta ett guldläge att få jobba med din hobby, och dessutom få fri entré till alla travbanor i Sverige.

Är du med på traven? Upp på hästen och skicka in din ansökning redan idag!


kundtjanst@travsport.se