Svensk Travsport

Handläggare till Svensk Travsport, Avelsavdelningen, 12 månaders vikariat

Vill du också jobba med världens bästa travsport som är attraktiv för alla – alltid med travhästen i centrum? Svensk Travsport är huvudorganisation för den svenska travsporten och nu söker vi en vikarierande handläggare till vår avelsavdelning.


Om Avelsavdelningen
Vi är teamet som arbetar med planering, administration, kommunikation och service kring travsportens avelsverksamhet. Det är ofta ett tätt samarbete inom avdelningen och som vår nya kollega kommer du ha stöttning av en handledare och mentor för att komma in i rollen.

Om rollen
Är du är serviceinriktad och noggrann, och tycker du dessutom att travsport är jätteroligt? Då kan det här vara drömjobbet för dig! Nu söker vi en vikarierande handläggare till avelsavdelningen när en av våra duktiga kollegor går på föräldraledighet.

Som handläggare arbetar du i huvudsak med följande arbetsuppgifter:

  • Avelsvärdering av travhingstar
  • Besvärsärenden och reglemente
  • Handläggning av definitiv in- och utförsel av hästar
  • Telefon- och mailkontakt både nationellt och internationellt med bl.a. travförbund i andra länder, hästägare och tränare.

Arbetsuppgifterna kan dock komma att ändras något.

Vem är du?
Vi tror du är travintresserad. Du har gymnaisekompetens eller högre. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska språket, både skriftligt och muntligt, är mycket viktigt och ytterligare språkkunskaper är meriterande. Dessutom är god datorvana och kunskaper inom Microsoft Office ett krav. Som person är du serviceinriktad, strukturerad och noggrann.

Du är flexibel och har lätt för att samarbeta i olika arbetsuppgifter och situationer. Du är bekväm med att jobba under viss tidspress. Erfarenhet av liknande arbete är ett plus.

Mer om tjänsten
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid, 12 månader med möjlighet till förlängning, med placering på avelsavdelningen hos Svensk Travsport i Stockholm. Tillsättning med start så snart som möjligt.

Om Svensk Travsport
Svensk Travsport är huvudorganisation för den svenska travsporten. Vi leder, organiserar och utvecklar travsporten i Sverige och fungerar som serviceorgan för landets alla travsportintressenter.

Vår vision är världens bästa travsport som är attraktiv för alla – och alltid med travhästen i centrum.

Vi erbjuder:

  • Trivsam och engagerande arbetsmiljö – i ljusa fina lokaler i Hästsportens Hus vid Solvalla travbana.
  • Gratis gym och träningslokaler och tillgång till naprapat i huset.
  • Lunchkort och ny fräsch lunchmatsal
  • Gratis prenumeration av digitala Travronden eller gratis exemplar av fysiska tidningen på kontoret.

Mer information
För mer information om tjänsten, kontakta avdelningschef Christina Olsson på 070-527 20 70 eller christina.olsson@travsport.se.

Fackliga kontaktpersoner
Akademikerförbunden: Therese Lundqvist 08-475 27 77, therese.lundqvist@travsport.se
Unionen: Elin Westerlund 08-475 27 72, elin.westerlund@travsport.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan till avdelsningschef Christina Olsson via christina.olsson@travsport.se. Sista ansökningsdag är den 10 december 2021. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


kundtjanst@travsport.se