IT Frontendutvecklare till Svensk Travsport

Är du sugen på att trava vidare i karriären? Vi på Svensk Travsport letar nu efter förstärkning till vår IT-avdelning. Vi jobbar aktivt för att skapa en arbetsplats där passion för teknik, innovation och hästsport genomsyrar vardagen. Vi jobbar mycket med coachning för att utvecklas framåt, och du kommer vara med och bygga en arbetsplats som du kommer trivas på genom att forma rollen tillsammans med teamet.


Om rollen

I rollen som frontendutvecklare kommer du tillsammans med ett ambitiöst team arbeta med bland annat admin-gränssnitt och att optimera användarupplevelsen för våra medlemmar. Vi står just nu inför ett stort nyutvecklingsprojekt där du och ditt team kommer att samarbeta med de övriga nordiska länderna och hjälpa dem att bygga upp det gemensamma travsportssystemet. Du kommer att ha möjlighet att jobba remote eller från vårt unika kontor där du ser hästarna trava förbi utanför kontorsfönstret. Låter rätt så bra va?

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en driven frontendutvecklare som gillar att arbeta i team. Du har via utbildning och tidigare arbetslivserfarenheter skaffat dig spetskompetens inom:

  • Javascript
  • Typescript
  • React eller Node.js

Det hade varit fantastiskt om du även har bra koll på webbdesign och layout, kanske har du suttit med det på fritiden eller i något större projekt? Erfarenhet av MongoDB sa du? Ja men toppen!

Hade även varit kul om du har tidigare erfarenhet av:

  • Kubernetes
  • Docker
  • Skaffold
  • Google Cloud eller andra molnplattformar

Som person får du gärna vara lösningsorienterad, kunna kommunicera effektivt på både svenska och engelska, samt är en team-player som sätter laget före jaget.

Utvecklingsmöjligheter

Du tycker precis som oss att det är viktigt att hela tiden utvecklas och hålla sig uppdaterad på nya tekniker. Förutom att få jobba dagligen med duktiga kollegor, har vi var tredje vecka en så kallad “Exploration day” där alla i teamet får möjlighet att jobba på ett eget projekt där man sätter sig in i en ny teknik eller kanske djupdyker i något specifikt ämne. Vi använder oss även av plattformen Udemy, som är som Netflix fast för utbildning, för att lära oss nya saker.

För den som är intresserad av det finns det möjlighet att växa in i en roll där man får möjlighet att ta lead inom ett kompetensområde.

Om Svensk Travsport

Svensk Travsport är huvudorganisation för den svenska travsporten. Vi leder, organiserar och utvecklar travsporten i Sverige och fungerar som serviceorgan för landets alla travsportintressenter. Vår vision är Världens bästa travsport attraktiv för alla – och alltid med travhästen i centrum. På kontoret som ligger i Hästsportenshus vid Solvalla finns en tillgång till gym, ledda träningspass och naprapat.

Vill du hjälpa oss på traven? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Jenny på jenny.nilsson@travsport.se.


kundtjanst@travsport.se