IT Produktägare till Svensk Travsport

Vi letar efter en driven produktägare till Svensk Travsport, vill du hjälpa oss på traven?
Välkommen till vårt IT-team på Svensk Travsport som genomsyras av höga ambitioner, nytänkande tekniker och en vilja att göra det enkelt för alla att ägna sig åt sin favorithobby. Om du dessutom har ett intresse för trav och hästar är det såklart en win-win!


Om rollen

Svensk Travsport vill fortsätta ligga i framkant och som produktägare kommer du bli en del av IT-avdelningens Product Management. Avdelningen är relativt nystartad och jobbar aktivt för att skapa en arbetsplats där passion för teknik, innovation och hästsport genomsyrar vardagen. 

Du kommer ha en nyckelroll i att transformera vår plattform där vi har allt från hästdata till tävlingsresultat i realtid. Du kommer vara länken mellan verksamheten och utvecklingsteamet för att översätta krav till konkreta tekniska lösningar. Tillsammans med andra produktägare, Scrum master och utvecklare kommer du sätta produktens roadmap och göra prioriteringar i backloggen.

För att bli vår nästa vinnare krävs det att du:

  • Tidigare jobbat som produktägare, förvaltningsledare eller liknande
  • Är van att arbeta i en roll med många intressenter och kravställare
  • Har erfarenhet av Google Cloud Platform och att leda utvecklingsteam
  • Är duktig på agilt arbetssätt, gärna certifierad
  • Besitter analytisk förmåga att hantera komplexa system
  • Har lätt för att samarbeta och är lyhörd
  • Är van att kommunicera både på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Men framför allt, att du har en positiv inställning och hittar lösningar i stället för hinder!

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom ett onödigt antal hästreferenser får du här chansen att kliva in i en trygg, stabil organisation som funnits länge, men som jobbar agilt med den nyaste tekniken och en IT-avdelning i framkant. Är du också intresserad av hästsport är detta ett guldläge att få jobba med din hobby, och dessutom få fri entré till alla travbanor i Sverige.

Är det dags att byta (trav)bana i livet och hoppa upp på hästryggen mot nya utMANingar?

Ansök på direkten genom länken nedan, du behöver inte skicka in CV eller annat, så hör vi av oss! Frågor eller funderingar? Kontakta Jenny på jenny.nilsson@travsport.se 


kundtjanst@travsport.se