Senior systemutvecklare till Svensk Travsport IT

Är du sugen på att trava vidare i karriären? Vi på Svensk Travsport letar nu efter förstärkning till vår IT-avdelning. Vi jobbar aktivt med att skapa en arbetsplats där passion för teknik, innovation och hästsport genomsyrar vardagen. Vi jobbar mycket med coachning för att utvecklas. Du kommer att forma rollen tillsammans med teamet och driva ert ansvarsområde framåt.


I rollen som senior systemutvecklare hos oss kommer du tillsammans med ditt team att ansvara för en eller flera tekniska stackar under hela dess livscykel – från kravanalys till design, testning och slutligen produktionssättning och förvaltning. Du kommer att planera sprintar för ditt team, skriva programkod och bygga automatiska tester. Du är delaktig i att ta tekniska beslut för kompetensområdet samt göra större utredningar, exempelvis för införandet av ny teknik eller nya tjänster. Som du hör finns det ett brett spektrum av områden och arbetsuppgifter att arbeta med, vilket innebär att du aldrig kommer ha en tråkig stund hos oss. 

Vem är du? 
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en ödmjuk och driven systemutvecklare som gillar att arbeta i team. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet, och har via detta samt utbildning skaffat dig spetskompetens inom:  

  • TypeScript
  • React
  • js
  • MongoDB
  • Agila arbetsmetoder

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av: 

  • Kubernetes
  • CI/CD
  • Google Cloud eller andra molnplattformar

Utvecklingsmöjligheter 
Du tycker precis som oss att det är viktigt att hela tiden utvecklas och hålla sig uppdaterad på nya tekniker. Förutom att få jobba dagligen med duktiga kollegor, har vi var tredje vecka en så kallad “Exploration day” där alla i teamet får möjlighet att jobba på ett eget projekt där man sätter sig in i en ny teknik eller kanske djupdyker i något specifikt ämne. Vi använder oss även av plattformen Udemy, som är som Netflix fast för utbildning, för att lära oss nya saker. 

För den som är intresserad av det finns det möjlighet att växa in i en roll där man får möjlighet att ta lead inom ett kompetensområde. 

Om Svensk Travsport 
Svensk Travsport är huvudorganisation för den svenska travsporten. Vi leder, organiserar och utvecklar travsporten i Sverige och fungerar som serviceorgan för landets alla travsportintressenter. Vår vision är Världens bästa travsport attraktiv för alla – och alltid med travhästen i centrum. På kontoret som ligger i Hästsportenshus vid Solvalla finns en tillgång till gym, ledda träningspass och naprapat. 

Vill du hjälpa oss på traven?
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag på länken nedan! Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta John på john.uhlin@travsport.se. 


kundtjanst@travsport.se