Vikarie till avelsavdelningen

Världens bästa travsport som är attraktiv för alla – alltid med travhästen i centrum. Svensk Travsport är huvudorganisation för den svenska travsporten. Vi leder, organiserar och utvecklar travsporten samt fungerar som ett serviceorgan för landets travsportsintressenter. Hästen är det viktigaste vi har och därför ska vi alltid sätta hästens välbefinnande i första hand. Att säkerställa och ständigt utveckla djurskyddet och säkerheten inom travsporten är därför, tillsammans med våra medlemmar, två av våra viktigaste uppdrag.


Om rollen
Nu söker vi en vikarierande handläggare till avelsavdelningen. Arbetet som handläggare innebär arbete med på avdelningen förekommande arbetsuppgifter som exempelvis avelsvärderingar, identifierings- och stamboksfrågor, exporter och importer samt hästvälfärdsfrågor.

Kvalifikationer

Krav

  • Hög servicekänsla
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska
  • Genomförd gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i Office-paketet

Meriterande

  • Goda kunskaper om travsport
  • Adekvat högskoleutbildning
  • Kunskap i InDesign
  • Ytterligare språk, främst finska, tyska, italienska eller franska.

Som person är du travintresserad, utåtriktad och noggrann. Du har lätt för att anpassa dig och samverka vid olika arbetsuppgifter och situationer.

Varaktighet och arbetstid
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med placering på avelsavdelningen vid Svensk Travsport i Hästsportens hus, Bromma. Vikariatet avser att påbörjas senast 1 maj 2021 och avslutas 1 augusti 2022.

Upplysningar
Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta avdelningschef Christina Olsson på telefon 08-475 27 70 eller 070-527 20 70 eller via e-post christina.olsson@travsport.se

Fackliga kontaktpersoner
Akademikerförbunden: Therese Lundqvist, 08-475 27 77, therese.lundqvist@travsport.se
Unionen: Elin Westerlund, 08-475 27 72, elin.westerlund@travsport.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan med cv till christina.olsson@travsport.se eller Christina Olsson, Svensk Travsport, Avelsavdelningen, Box 201 51, 161 02 Stockholm. Sista ansökningsdag är den 21 februari 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


kundtjanst@travsport.se