E-faktura

E-faktura är ett smidigt sätt att betala din TDS- och avräkningsfaktura. När du ansluter dig till e-faktura kommer fakturan digitalt, direkt till din internetbank. Där kan du sedan signera betalningen utan att behöva ange krångliga OCR-nummer, belopp eller överföringsdatum.


Hur fungerar det?

Om du har en faktura att betala dyker den upp i din internetbank omkring den 9:e varje månad. Efter att du har signerat betalningen överförs pengarna automatiskt från ditt bankkonto till Svensk Travsport samma dag som fakturan förfaller till betalning. Tänk på att du behöver signera betalningen för att fakturan ska bli betald.

Se en översikt via ditt konto här på travsport.se

Genom att logga in på ditt konto och klicka på länken "ekonomi" som finns under "mitt hästägande" får du en översikt över vilka fakturor som är aktuella för betalning. Om du klickar på symbolen för pdf bredvid fakturanumret får du upp en bild på fakturan. Du kan också klicka på fakturanumret för att se transaktionerna.

Hur gör jag för att skaffa e-faktura?

Du ansluter dig via din internetbank. Tillvägagångssättet kan variera mellan olika banker. Ta kontakt med din bank om du är osäker på hur du ska göra.


kundtjanst@travsport.se