Jonny Staf blir ny chef för Utbildning/Ungdom

Jonny Staf har utsetts till ny chef för avdelningen Utbildning/Ungdom på Svensk Travsport. Han tillträder den nya tjänsten den 1 september.


Jonny Staf var bland annat måldomare på Axevalla och riksdomare när han rekryterades till domarbas på Svensk Travsport i augusti 2019. Nu axlar han ett nytt viktigt uppdrag med uppgift att utveckla och stödja travsporten i ungdoms- och utbildningsfrågor. Avdelningen ansvarar också för den lokala utbildningen genom travskolan och den centrala utbildningen av funktionärer och övriga aktiva.

- Som lärare brinner jag för utbildning och jag gillar att jobba med ungdomar. Jag ser stora möjligheter att via utbildning och samarbeten utveckla travsporten. Som domarbas har jag redan jobbat ihop en hel del med avdelningen i samband med funktionärsutbildningar, säger Jonny Staf.

- Jonny kommer att ta med delar av sin tidigare tjänst som domarbas till den nya avdelningen vilket innebär att vi inte kommer att göra någon ersättningsrekrytering på Jonnys nuvarande tjänst. Vår tf chef på avdelningen Helena Gärtner kommer att finnas kvar hos oss till och med oktober för att göra övergången så smidig som möjligt, säger Svensk Travsport vice VD Ulf Hörnberg.

Publicerad den 18 augusti 2020. kundtjanst@travsport.se