Framtidsdagar på Jägersro

Att framtiden stavas hållbarhet och smarta lösningar även för travsporten visade verkligen Framtidsdagen på Jägersro härom veckan. Med ett nytt, smart och gränslöst Jägersro inom en snar framtid som tema, samlades företag och travsporten för en heldag på Jägersro.


Hållbarhet, smarta energilösningar, omvärldstrender, personalisering via algoritmer, AI, blockchain, Virtual och Augmented Reality och F1–grafik på travlopp...
Det var en hisnande resa att följa Framtidsdagen på Jägersro och lika fascinerade att inse att framtiden i många fall redan är här.

– Det här är också en del av framtiden, att stora och spännande företag samlas här hos oss på Jägersro för att prata framtid, diskutera lösningar och knyta samman nätverk. Det är viktigt att vi i travsporten inte befinner oss i en egen ”bubbla” utan är med och formar framtiden, säger Kent Öhlander, vd på Jägersro och initiativtagare till Framtidsdagen.

– Ett fantastiskt spännande initiativ av Jägersro, sa också Maria Croon. Det här skapade många intressanta tankar och idéer om framtiden.

Läs mer om framtidens Jägersro och om Framtidsdagarna på länken nedan.