Vi är Sportens nyhetsbrev

Från och med i höst lanseras Vi är Sportens nyhetsbrev. Med jämna mellanrum kommer vi samla ihop spännande tips från erfarna proffs inom olika områden, både tränare, veterinärer, kuskar, skötare, ägare mm såväl som spännande texter och intervjuer. Passa på att anmäla dig redan nu, så är du med redan från start!


I våras lanserades Svensk Travsports initiativ Vi är Sporten. Vi är Sporten är en hyllning till travsporten och alla utövare som gör att allting fungerar.

På Vi är Sporten-sajten kan du se filmer, läsa intervjuer och ta del av tips från alla håll inom travet. Oavsett om du är en inbiten travälskare eller nyfiken på att börja är Vi är Sporten en inspirationskälla med berättelser från aktiva som berättar om sin passion och kärleken till hästen.

Från och med i höst lanseras också Vi är Sportens nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kan du anmäla dig till här. Med jämna mellanrum kommer vi samla ihop spännande tips från erfarna proffs inom olika områden, både tränare, veterinärer såväl som kuskar, skötare, ägare mm. Passa på att anmäla dig redan nu, så är du med redan från start!

Vi vet hur mycket alla kämpar i den här sporten. Hur mycket tid som läggs ned. För kärleken till sporten och till hästarna. "Vi är Sporten" är Svensk Travsports initiativ för att lyfta alla aktiva inom travsporten. Att visa helheten och få alla att känna stolthet. Vi är så mycket mer än bara ett spel. Vi är en naturkraft, som engagerar människor i hela landet – från Boden i norr till Jägersro i söder.