Sociala medier och husregler

Svensk Travsport finns på Facebook, X (Twitter), Instagram och Youtube. Vår kundtjänst svarar även på frågor via vårt frågeforum. Gemensamt för vår närvaro i de sociala medierna är våra så kallade "husregler" som beskriver hur vi vill ha det där.


Våra husregler

Vi uppmuntrar till en vänlig och respektfull ton och ett civiliserat språkbruk. Vi önskar också att diskussionstrådar i möjligaste mån ska behandla samma ämne som när tråden startades.

Inlägg och kommentarer får inte innehålla förtal, personliga angrepp, förolämpningar/kränkning av djur eller människor, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden, trakasserier, olovliga våldsskildringar, pornografi, uppmaningar till brott eller brottslig verksamhet. Inte heller olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material, svordomar, obscena ord, kommersiella budskap, reklam eller länkar till andra webbplatser får förekomma.

Kränkande eller på annat sätt olämpliga inlägg kommer att tas bort. Vi förbehåller oss även rätten att ta bort annonser och liknande som för privat intresse postats på vår sida då vi har krav på oss enligt lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor.

Den som skriver kommentarer på våra sidor är själv ansvarig för sina kommentarer. Detta innebär bland annat att den som skrivit en kommentar som strider mot lag kan komma att hållas personligen ansvarig.

Dina kommentarer kan publiceras på annat sätt än via funktioner för kommentarer, såsom på travsport.se eller i annan media med koppling till Svensk Travsport. Om du skriver en kommentar garanterar du att materialet är ditt eget och får publiceras. Du medger också att Svensk Travsport fritt och utan ersättning får framställa exemplar av materialet samt lagra och tillgängliggöra detta för allmänheten.

I frågeforumet visas alltid ditt namn och din fråga publikt medan din e-postadress inte är synlig för någon annan. 

Facebook

På vår Facebooksida publicerar vi bland annat aktuell information från travsport.se, trevliga nyheter och inlägg från travsverige samt besvarar dina frågor. Vi har öppet vardagar 08.00 - 16.30 och vårt mål är att återkoppla på dina frågor inom en arbetsdag. Följ oss gärna på facebook.com/svensktravsport

X (Twitter)

Här publicerar vi aktuell information från travsport.se. Däremot är vår bevakning av X (Twitter) begränsad och vi har heller ingen kundtjänstfunktion på X(Twitter). Följ oss gärna, @SvenskTravsport.

Fråga Svensk Travsport

På forumet Fråga Svensk Travsport samlar vi frågor från våra kunder och intressenter och har som mål att svara på dessa inom en arbetsdag. Frågorna samlas i en interaktiv FAQ som är sökbar. 

Instagram

På vårt Instagramkonto publicerar vi bilder från event vi besöker, från travtävlingar, från kansliet och mycket där emellan. Vi heter Svensk Travsport, följ oss gärna.

Youtube

På Youtube lägger vi upp diverse filmer och instruktionsvideor som vi tagit fram. Du kan på Youtube välja att prenumerera på våra filmer, men vi kommer även att informera på travsport.se, Facebook och Twitter då vi har lagt upp nya klipp. Kika gärna in på vår sida redan idag, youtube.com/svensktravsport.

Läs gärna även vår integritetspolicy.


kundtjanst@travsport.se