Designa din dress

Här kan du designa din dress genom att välja bland våra godkända färger och mönster och därefter enkelt kontrollera om ditt förslag är ledigt. Klicka på dressens olika delar i bilden nedan för att välja mönster och färger.


Så här gör du:

1. Klicka på önskad del, som hjälm, jacka eller ärmar, på bilden ovan. För varje markerad del visas ett antal valbara mönster och färgkombinationer. Du väljer först en grundfärg och därefter ett mönster. Enfärgade dressar är inte godkända. Klicka på mönstret för att välja mönsterfärg. Några av mönstren går att få i flera färger. Testa genom att dubbelklicka på mönstret i schemat till höger. Om det kommer upp en 2:a eller 3:a kan mönstret ha två respektive tre färger. När du gjort dina val ser du i bilden nedan hur ditt dressförslag ser ut.

2. När du är färdig klickar du på knappen "Visa tillgänglighet". Då görs en kontroll mot  samtliga inregistrerade dressar i vårt sportsystem och du får på en gång besked om huruvida ditt dressförslag är ledigt eller inte.

3. Klicka sedan på knappen "Fyll i ansökan". Fyll i formuläret med dina personuppgifter. Du kan även välja att skriva ut ditt förslag av dress genom att klicka på "Skriv ut dressbild".

4. När du fyllt i all information i formuläret klickar du på knappen Signera.

Innan färgerna kan registreras ska de godkännas och kontrolleras av Svensk Travsport. Dressen får inte vara för snarlik redan registrerade dressar. Vi meddelar därefter dig om dressen blev godkänd eller inte.


kundtjanst@travsport.se