Foto: Jeannie Karlsson, TR Bild

Johan Lindberg tillförordnad generalsekreterare på Svensk Travsport

I dag utsågs Johan Lindberg (bilden) till tillförordnad generalsekreterare på Svensk Travsport. Han tar vid efter Ulf Hörnberg som lämnar sin tjänst i samband med årsskiftet.


– Johan Lindberg har bred kunskap om travsporten och ett stort förtroende bland travbanor och aktiva, därför är det naturligt att han övertar ansvaret. Samtidigt påbörjar vi arbetet med att hitta en framtida ordinarie generalsekreterare, säger Svensk Travsports ordförande Hans Ljungkvist.

Johan Lindberg, som påbörjade sin anställning som biträdande generalsekreterare den 12 augusti i år, ser fram emot uppdraget.

– I det uppdrag jag fick som biträdande generalsekreterare så är det en tyngdpunkt på att jag ska jobba utåtriktat och att försöka minska avstånden mellan sport och administration. Det är en uppgift som jag brinner för, som jag tror behövs och som inte ska minska med detta. Tillsammans med den oerhört duktiga personalen på Svensk Travsport och tillsammans med det driv och engagemang som finns ute bland banorna och alla aktiva så ska vi göra något bra av den här tiden.

Markus Myron
markus.myron@travsport.se

Publicerad onsdag 4 december 2013. kundtjanst@travsport.se