Så här följer du kusk-VM

Om en vecka drar World Driving Championship (WDC) eller Kusk-VM igång och vi får se Ulf Ohlsson i de svenska färgerna. För den som vill följa det hela, men kanske inte kan vara på plats finns flera olika sätt.


Det finns en officiell hemsida för både WDC och World Trotting Conference (WTC). Sidan är på engelska och på sektionen för WDC finns en mängd information som till exempel tidigare världsmästare, regler och tävlingsschemat. Dessutom finns presentationer av kuskarna och självklart en aktuell poängställning.

Sociala medier
WDC har både en Facebook-sida och ett Instagramkonto. Här kan du hänga med lite mer bakom kulisserna och se vad som händer under dagarna och förhoppningsvis får vi se Ulf Ohlsson på några vinnarbilder. #worlddrivingchampionship2019 kommer att användas.

travsport.se
Här på travsport.se hittar du varje dag ett referat från dagens tävlingar samt information om vilka som just nu är på prispallen. Här finns också andra nyheter runt VM och som vanligt finns banprogrammen som pdf-filer samt alla resultat från VM-loppen (inmatade lopp för lopp).

Övrigt
I Travronden hittar du en bilaga som bara handlar om VM, både i tryckt format och elektroniskt. Den bilagan kan du också ladda ner från travsport.se från och med onsdag nästa vecka. Dessutom kan det vara bra att hålla koll på de arrangerande banornas hemsidor och konton i sociala medier för även där kommer det att dyka upp information.

Hasse Svennehed
hans.svennehed@travsport.se

Publicerad fredag 17 maj 2019. kundtjanst@travsport.se