Välkommen till nya travsport.se

Här kommer lite tips på vägen om hur vår nya sida fungerar.


Här på travsport.se hittar du som vanligt både nyheter och information som du kan behöva om vår sport. Nyhets- och notisflödet finns här på startsidan tillsammans med topplistor för såväl hela sporten som endast STL. Informationssidorna når du genom att använda menyn ovan.

Kalendrar,  sök och Sportappen ett klick bort
Längst till höger i menyn hittar du snabblänkar till dagens tävlingar och startanmälningar, till en sida med landets travbanor samt till sidans sökfunktion. Till skillnad från den tidigare versionen av travsport.se är denna sökfunktion endast ett redaktionellt sök där du kan söka bland informationen som finns på sidan.  Länken “Sportappen” och huvudikonen går båda till den nya delen av hemsidan som vi kallar för  Sportappen. Det är där alla inloggade funktioner kopplat till ditt användarkonto finns samt fullständiga Tävlings- och Propositionskalendrar, Sök sportinfo, Sök avelsinfo och Topplistor.  

Klick på hästnamn tar dig in i Sportappen
Om du klickar på ett hästnamn eller personnamn i exempelvis en av topplistorna kommer du till Sök sportinfo i Sportappen. Länken öppnas i en ny flik så att du enkelt kan ta dig tillbaka till travsport.se om du behöver.

Startsida med snabblänkar som inloggad
När du loggat in med ditt användarkonto landar du med en startsida som är unik för dig. Där ser du snabblänkar till funktioner du har tillgång till och notiser om vad som hänt sedan du sist loggade in, exempelvis om du som kusk har uppsittningar att bekräfta eller insatslopp att anmäla till som företrädare för ett ägarskap. Alla funktioner når du via menyn.

Har du frågor om hur du hittar saker på nya travsport.se eller när du är inloggad på ditt användarkonto kan du kontakta vår kundtjänst på 08-475 27 00 eller kundtjanst@travsport.se. Om du har synpunkter eller saknar något på den nya sidan kan du skicka ett mail till webbmaster@travsport.se.

Information från Svensk Travsport

Publicerad den 6 november 2019. kundtjanst@travsport.se