Glöm ej anmäla till insatslopp i Norge

Biri travbana i Norge kör två insatslopp under 2020 för hästar födda 2017. Det handlar om Prinsessan Märtha Louise Pokallopp för varmblod och Biri Uppfödningslopp för kallblod. Båda med 250 000 norska kronor i förstapris och till båda ska du anmäla innan 31 januari.


Biri är beläget nästan rakt norr om Oslo, nästan mitt mellan Lillehammer och Gjövik. Hamar och Elverum är också närbelägna orter för banan som ligger fint vid Mjösas strand. Till Sverige är det inte långt, speciellt inte för hästägare från Värmland och Dalarna. Ett riktmärke i Sverige kan vara att banan ligger i höjd med Mora.

Märtha Louises Pokallopp körs 25 juli 2020 och dit kan du anmäla 3-åriga norskfödda varmblodshästar. 2 100 meter med autostart.

Biri Uppfödningslopp körs 10 oktober 2020 och dit kan du anmäla 3-åriga norska och svenskfödda kallblodshästar. 2 100 meter med autostart.

Anmäler gör du via mail till biri@rikstoto.no eller att klicka på en banner på deras hemsida på biritrav.no eller helt enkelt genom att fylla i anmälningsblanketten i inbjudningsfoldern, som du hittar nedan.

Information från Biri