Välkommen till travskola.se!

Vi är glada att äntligen kunna släppa travskola.se som varit en efterlängtad hemsida. Grundsyftet till hemsidan är att kunna samla alla Sveriges travskolor under en och samma plattform för att hitta, boka och betala en kurs på travskolan.


Runt om på våra travbanor i Sverige finns det travskolor. Verksamheten speglar en vanlig ridskola men man lär man sig att sköta, köra och träna travhästar. Många travskolor erbjuder också ridning.

Varje travskola är kvalitetssäkrad av Svensk Travsport och erbjuder kurser på flera olika nivåer, alltifrån knattekurser för de minsta till travkurser för vuxna. Alla kurser på travskolorna har gemensamma namn, så att du enkelt kan hitta en kurs för dig oberoende på vilken travskola som ligger närmast dig.

På hemsidan kan du söka och filtrera bland kursutbudet samt navigera dig till den närmaste travskolan. Här hittar du samtliga travskolor och kan läsa mer om deras verksamheter och vad de erbjuder. Det kan se olika ut beroende på vilken travskola du söker dig till, men det går alltid att kontakta en travskola om du har funderingar.

Svensk Travsport sätter alltid travhästen i centrum och värnar om en god hästhållning. Det är även viktigt att sköta en verksamhet på ett professionellt sätt och önskar alltid att den kurs du väljer att gå blir så bra som möjligt. För att säkerställa att du bokar den kurs som passar dig bäst rekommenderar att du läst igenom informationen och villkoren som finns på travskola.se.

Hoppas vi ses på travskolan!

Publicerad onsdag 8 juli 2020. kundtjanst@travsport.se