Foto: Svante Harström TR Bild

Användarkonto även för ponny

Sedan april i år kan du med ponnylicens hantera startanmälan och mycket annat via ett användarkonto här på travsport.se. Funktioner som tidigare bara fanns för stora travet finns nu även för ponnytravet.


Även om ponnytravet just nu har tagit en paus kan vi ändå bjuda på lite goda nyheter för alla med ponnylicens. Ett användarkonto som på många sätt kan förenkla för dig som licensinnehavare. Fördelarna är många:

  • Du kan enkelt anmäla din ponny till rätt proposition. Systemet känner av vilka ponnyer som finns på din träningslista, när du sedan skall anmäla så kan du enbart välja den propp/de proppar som din ponny passar in i.
  • Du kan ändra, lägga till, eller ta bort din anmälan fram tills anmälningstiden går ut.
  • Du kan själv söka upp den kusk eller ryttare som du önskar ska köra eller rida åt dig. Under fliken Startanmälan kan du dessutom göra din egen förvalda kusk-/ryttarlista så att du lätt kan välja dem vid kommande anmälningar.
  • Under ”Mina kommande starter” kan du se om din ponny finns med i en startlista. Du länkas direkt till startlistan via ett klick på tävlingsdatumet i kolumnen Datum/lopp.
  • I träningslistan hittar du information kring din ponny eller dina ponnyer och du kan exempelvis se om vaccination och mätintyg är giltiga eller om en ponny måste kvala.
  • När du anmäler en ponny som har en anmärkning så kommer ett meddelande för att uppmärksamma dig på vad du behöver åtgärda för att din ponny ska bli godkänd.
  • I inloggat läge kan du som tränare även se din camp. (Camp är den adress/gård du har din ponny uppstallad på. Om du saknar en registrerad camp eller om det som står är fel ska du kontakta din hemmabana så de kan registrera en camp åt dig.)
  • Under ”Inställningar” kan du enkelt ändra dina personliga uppgifter som mobilnummer, e-post och hemsida. Att ha uppdaterade uppgifter är en förutsättning för att vi ska kunna nå dig med viktig information.
  • Om alla använder användarkonto så kommer startlistorna ut betydligt fortare.

Här kan du enkelt skaffa ett kostnadsfritt användarkonto.

Bilden: Emelinda Persson från Hudiksvall på en träningsrunda med sina hästar.

Publicerad fredag 20 november 2020. kundtjanst@travsport.se