Foto: Thomas Blomqvist, TR Bild

Dags att anmäla till höstens arbetsgivarkurser!

För attraktiva arbetsgivare inom travet är det självklart att erbjuda sina anställda schyssta villkor och en bra arbetsmiljö – både för att hitta och behålla sin personal. Dessutom visar det sig att satsningar på en god arbetsmiljö även lönar sig ekonomiskt. Kursstart 14 september – anmälan senast 1 september - länk längre ned på sidan!


Tillsammans med HNS har Hästsportens Folkhögskola under 2021 tagit fram flera olika utbildningar för dig som är aktiv inom sporten och har arbetsgivaransvar.

Med den här utbildningen i ryggen har du som arbetsgivare (chef eller skyddsombud) på en travanläggning bra möjligheter att skapa de bästa förutsättningarna för en attraktiv arbetsmiljö.

Den första grundkursen i arbetsmiljö blev snabbt full, och eftersom intresset är stort erbjuder vi nu ytterligare kurstillfällen – med sista chansen att anmäla 1 september!

Digital grundkurs i Arbetsmiljö med inriktning travsport.

FÖR VEM: Denna kurs vänder sig till dig som behöver lära dig mer om arbetsmiljö. Utbildningen är grundläggande och praktisk tillämpbar för såväl chefer som skyddsombud i travverksamheter. Ett väl fungerande arbetsmiljöarbete bidrar både till en positiv utveckling och skapar attraktiva arbetsgivare.

Kurs 1: 14-15 september och 12 oktober, kl 9-12

Anmäl dig här senast den 1 september

Digital grundkurs i Arbetsrätt

FÖR VEM: Denna kurs vänder sig till dig som vill lära dig mer om arbetsrätt. Utbildningen är grundläggande och praktisk tillämpbar för chefer i hästverksamheter och lyfter rättigheter och skyldigheter kopplat till arbetsgivar- och/arbetstagarrollen.

Kurs datum: 29 – 30 september, kl 9-12.

Anmäl dig här senast den 20 september

Publicerad den 26 augusti 2021. kundtjanst@travsport.se