Nu kan du hämta ut ditt årskort för 2022

Som många säkert redan märkt har nu länken till årskortet 2022 börjat landa i användarkontot här på travsport.se. För några grupper behövs lite extra handläggningstid och arbetet pågår för fullt så länken bör dyka upp inom kort.


Som tidigare kommunicerat så kommer Svensk Travsports årskort att lanseras från och med 1 januari 2022. Alla tidigare entrékort utfärdade av Svensk Travsport upphör därför att gälla 31 december 2021.

För de allra flesta som är berättigade till ett årskort har en länk nu dykt upp i användarkontot. Länken går till Tickster där man hämtar ut sitt digitala årskort för 2022. I samband med detta går det även att beställa ett fysiskt plastkort till en kostnad av 29:-. Det digitala årskortet kan sedan exempelvis laddas ned till telefonen och sparas i en iWallet.

Hästägare via Easy KB och Stall Kennys kommer att få en länk skickade till sig via sitt andelsbolag och kan hämta sitt årskort på det sättet. Kontakta dem direkt om du inte fått något mail.

För några grupper, som exempelvis anställda på travbanor, styrelseledamöter, anställda hos A-tränare, juridiska personer utan bolagsrepresentanter och hedersmedlemmar, behövs lite extra hantering för att länken ska dyka upp i användarkontot. Om det ännu inte dykt upp behöver du göra följande:

Anställda på travbanor (inkl. funktionärer)/styrelseledamöter i travsällskap/anställda hos A-tränare

Kontakta din bana och kontrollera att de lagt in dig i systemet. A-tränare rapporterar sina anställda till hemmabanan

Styrelseledamöter i riksstyrelserna för BAS-organisationerna
Kontakta din ordförande för att säkerställa att en lista över ledamöterna är skickade till Svensk Travsport

Juridiska personer utan bolagsrepresentant med användarkonto
Antingen kan du skicka in en fullmakt för bolagsrepresentant eller skicka in ansökningsblanketten om årskort för juridisk person. Båda blanketterna finns nedan.

Hedersmedlemmar

Fyll i blanketten nedan och skicka in till vår kundtjänst.

All information om årskortet hittar du på travsport.se/arskort. Har du några frågor kan du kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@travsport.se