Gratis entré alla banor – hela Sverige – året ut

Den 29 september planerar myndigheterna att häva alla publikrestriktionerna i Sverige. Då drar Travfest 2021 igång och slopar entréavgiften inte bara under oktober utan hela året ut. Hela Sverige får nu chans att uppleva travsporten som den upplevs bäst – på plats.


När beskedet kom från regeringen att restriktionerna skulle lyftas den 29 september tog Svensk Travsport beslutet att ha fri entré hela oktober – något som togs emot så väl att travfesten nu utökas att gälla hela året. Så ännu fler tävlingsdagar med gratis inträde.

Travfest 2021 blir travsportens möjlighet att ge tillbaka till alla som inte har kunnat gå till banorna under pandemin. Du som besökare ska känna dig som en del av festivalen och du gör det utan entréavgift.

Samtidigt som läktarna och de publika ytorna öppnas den 29 september kommer även stallbacken att öppna för hästägare och andra som har rätt att befinna sig där under tävlingsdagar. Det har varit en utmanande tid för alla och särskilt för hästägare som inte kunnat följa sina hästar så nära som de vill. Lokala variationer gällande kapacitet på stallbacken kan fortsatt finnas men hästägare med starthäst kommer att prioriteras.

Från den 29 september och året ut så är det hundratals tävlingar som genomförs från Boden i norr till Jägersro i söder. Under dessa tävlingar kommer det alltså vara fri entré för att på riktigt välkomna alla tillbaka till travbanorna.

Du som besökare behöver boka din gratisbiljett via din travbanas hemsida. Mer information om biljetter, årskort och tillgång till stallbacke ges av din travbana. Även alla ni som redan har bokat en biljett till en tävlingsdag under tidsramen för fri entré kan kontakta din travbana för att få tillbaka ditt utlägg.

Vi är tillbaka på banan - Vi ses där ute!