Foto: TR Bild

Next Generation Sale – årets auktionsnyhet

Den 14-16 september arrangeras årets stora auktionsnyhet på Sundbyholms travbana. Det blir en härlig helg med auktion, travtävlingar och festligheter, då det körs STL/V75 på Sundbyholm under lördagen.


Svenskt TravKriterium flyttar i år från slutet av september till mitten av oktober. Då är det för sent att sälja ettåringar tycker ASVT. Därför byter Kriterieauktionen namn och flyttar till Eskilstuna och Sundbyholm. Auktionshästarna stallas upp nedanför publikentrén där det finns gott om plats för intresserade att besiktiga ettåringarna. Under auktionstiden på kvällen finns auktionist på plats i Sundbyholms nyrenoverade totohall där det serveras middag under auktionen. Budgivning sker antingen digitalt i Menhammar Online Sales program eller så bjuder man live i auktionslokalen på det gamla vanliga viset. En riktig hybridauktion.

När auktionen är avslutad på kvällarna tar Stefan Eriksson, marknadschef på Sundbyholm över scenen och taktpinnen.

– Vi ser verkligen fram emot att skapa ett trivsamt och underhållande kvällskoncept för våra auktionsgäster. Våra fantastiska gästartister är redo att ge publiken den bästa underhållningen, vi ser fram emot att möta alla gäster! Sundbyholmstravet är också väldigt glada över samarbetet med ASVT som möjliggör att hästauktioner kommer tillbaka till Eskilstuna, vi skall göra vårt yttersta för att alla besökare skall trivas hos oss, säger Stefan Eriksson.

Sista anmälningsdag till Next Generation Sale är den 2 juni. Anmälningsblankett och auktionsvillkor presenteras under våren på asvt.se.

Pressinformation från ASVT

Publicerad den 15 februari 2023. kundtjanst@travsport.se