Jan Halberg slutar på Wången

Styrelsen på Wången har sedan hösten 2023 initierat en organisationsöversyn för att vara bättre rustad inför framtidens utmaningar. Arbetet har bland annat resulterat i att tjänsten som sportchef inte längre kommer finnas kvar i den framtida organisationen. Det innebär att Jan Halberg som idag innehar den rollen avslutar sin anställning på Wången.


- I arbetet med omorganisation av Wången har vi landat i att sportchefstjänsten inte längre fyller den funktion på det sättet som det initialt var tänkt. I och med det så försvinner också Jan Halbergs tjänst vilket gör att arbetsbrist uppstår. Vi har tittat på olika lösningar med omplacering till andra tjänster men landat i ett gemensamt beslut att avsluta anställningen. Jag tackar Jan för hans arbete och engagemang i Wången och önskar honom lycka till framåt, säger Ulf Hörnberg, ordförande i Wången AB.

Jan Halberg har jobbat på Wången i drygt 22 år och har nu avslutat sin anställning från den 31 mars.

- Jag har under en tid haft planen att ta ut min tränarpension när jag fyller 60 år. När nu sportchefstjänsten försvinner kändes det som en bra lösning att avsluta anställningen istället för att gå in i andra tjänster och gå ner i tid. Jag har haft en fantastisk tid på Wången och är tacksam för den tid jag haft här, säger Jan Halberg.

Även om Jan Halbergs sista anställningsdag har passerat kommer han ägna de närmaste veckorna till att lämna över och säkerställa att inget av hans ansvarsområden och uppgifter ramlar mellan stolarna.

För frågor, kontakta Ulf Hörnberg, ordförande Wången AB:
ulf.hornberg@travsport.se
070-527 22 39

 

Publicerad onsdag 3 april 2024. kundtjanst@travsport.se