Foto: TR Bild

Vinnargrattis till alla vinnare

Under 2023 lanserades digitala vinnargrattis till alla vinnare i Svenska Travligan (STL). Alla segrande ägare, tränare och uppfödare får sedan förra året en kort film från loppet skickad till sig. Från 1 maj har dessa grattisfilmer utökats till att omfatta alla vinnare i alla lopp i Sverige.


  – Det känns oerhört roligt att kunna hylla alla vinnare inom travsporten på det här viset. Vi testade tekniken och mottagandet under förra året med bara vinnarna inom STL. Det har varit mycket väl emottaget och därför har vi nu utökat tjänsten till att omfatta alla vinnare, säger Maria Croon, vd på Svensk Travsport.

Det digitala vinnargrattiset är en automatiserad funktion som gör att vinnarfilmerna skapas automatiskt och skickas ut till vinnande hästs ägare, tränare och i uppfödare kort efter att loppet är avgjort. Länk till filmen skickas antingen med e-post eller SMS och går sedan enkelt att dela på sociala medier.

– Att vinna travlopp är en stor upplevelse för kretsen kring hästen och vi vill med den här funktionen både gratulera och göra det enkelt att sprida sin glädje genom att dela vinnarfilmen. Oavsett om det är en STL-final eller ett breddlopp så är en vinst alltid en stor sak för alla inblandade runt en häst.

Länken skickas ut till alla ägare, tränare och uppfödare med registrerade kontaktuppgifter i Svensk Travsports sportsystem.  

Publicerad onsdag 8 maj 2024. kundtjanst@travsport.se